lynxtnt

E-LYNX

 Plod domačega znanja in razvoja. 

Specifikacije:

Prilagodljive po naročilu. (moči od 1000W do 3000W)

Pogon: Centralni, s sinhronizacijo prestavljanja, motor nameščen v okvirju kolesa in maksimalno zaščiten pred udarci.

 

Primeren predvsem za podeželsko ter gorsko vožnjo.


 Novo

E-TNT

 Plod domačega znanja in razvoja. 

Specifikacije:

Prilagodljive po naročilu. (moči od 1500W do 7000W)

Pogon: Centralni, motor nameščen v okvirju kolesa in maksimalno zaščiten pred udarci.

Primeren predvsem za podeželsko ter gorsko vožnjo.

 

 

Izdelavaokvirja

 

IZDELAVA OKVIRJA // VARJENJE

 

Adrenaline Bike

Katrca 2014

Najbolj vesela zabava, ki jo vsako leto Radio Celje in oddaja Katrca podarita svojim zvestim poslušalcem, bo letos doživela že svojo osmo glasbenozabavno zgodbo.

Piknik Katrce 08 bo poseben tudi zato, ker bomo pod okriljem te prireditve obeležili tudi 60 let Radia Celje. Vsekakor v uredništvu oddaje Katrca menijo, da bo letošnji piknik tudi poklon dolgoletnemu županu občine Vojnik Benu Podergajsu, ki bo v tem letu zaokrožil svojo župansko pot in odšel v pokoj.

Voditeljica in urednica Katrce Klavdija Winder Pantner vedno znova poudarja, da je izredno ponosna, saj je v vseh teh letih v Vojnik prišlo ogromno število ljudi, glasbeni oder pa so napolnile najbolj priznane in priljubljene glasbene zasedbe in posamezniki zabavne in narodnozabavne slovenske glasbe. Piknik Katrce je zagotovo že tradicionalna prireditev, ki se je v zadnjih letih zares prijela med ljudmi. Tudi letos boste na odru v Vojniku doživeli pester glasbeni program, veliko mero humorja in spremne točke, kot so PREDSTAVITEV ELEKTRIČNIH AVTOMOBILOV, REŠEVALNA AKCIJA Z LAVINSKIMI PSI SKUPAJ S SVOJIMI VODNIKI, KONJENICA (ki bo z voditeljico Klavdijo Winder Pantner otvorila prireditev). Poskrbeli bomo za odlično gostinsko ponudbo in vas tudi tokrat posladkali s torto velikanko.

Ne pozabite na Piknik Katrce 08, ki bo v Vojniku 22. 6. 2014 od 14. ure naprej. Dobimo se na igrišču v Vojniku pod velikim šotorom, tudi letos brez vstopnine. Vabljeni na najbolj slovensko zabavo Radia Celje!

TOP